By مهمان on پنجشنبه, 05 تیر 1397
Likes 0
Views 3.1K
Votes 0
سلام
در طی چندین سال گذشته و دورهای مختلف شورا بارها اقداماتی برای توسعه شهر صورت گرفت که به نتیجه ای نرسید.
نمیدونم واقعن مشکل از کوجاست ولی تا حدی که به مردم مربوط میشه توافق های که باید با مالکین و مردم صورت بگیره...اما متاسفانه مسئولین املاک شهر و مسئولین توافقات ... متاسفانه نه سواد کافی دارند و نه ادب درستی ... که مردم را به این کار ترغیب کنند.
ببخشید ولی وقتی مردم میبینند که تعدادی به صورت فامیلی تو شهرداری کار میکنند و دوستانی دارند که باید از طریق اونها پیگیر کارهاشون باشند و به فامیلهای وابسته اشون برای نقشه کشی و کارهای های شهرداری مراجعه کنند که اصلن سوادی هم ندارند ایا به نظرتون تمایل قلبی برای توافق به جا میمونه ؟ً!
سلام شهروند گرامی.
در طول یکسال گذشته سعی شده است کلیه توافقات بر مبنای قانون و حفظ حقوق طرفین انجام شود و حتی الامکان اسناد و مدارک معتبر اخذ گردد.با توجه به اینکه اکثر زمین های شهر به صورت مشاعی می باشد بنابراین روند انجام توافقات مقداری کند پیش می رود و آن هم برای تثبیت مالکیت افراد است تا خدای ناکرده توافقی انجام نشود که تبعات منفی در آینده برای طرفین ایجاد کند.لازم به ذکر است اعضای کمیته توافق هم دارای مدرک تحصیلی عالی و مرتبط و هم از اطلاعات کافی برخوردار هستند. در پایان چنانچه مورد خاصی مورد نظر شما می باشد می توانید شخصاٌ برای پیگیری به اینجانب مراجعه کنید.
·
حدود 6 سال قبل
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
#23
View Full Post